В Івано-Франківській області у Державної служби охорони - професійне свято

В Івано-Франківській області у Державної служби охорони - професійне свято

01.11.14 10:46 0 808
29 жовтня працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Івано-Франківській області відзначили 62-у річницю створення підрозділу.

Зібрання з цієї нагоди розпочалося з молебню в каплиці св.Георгія Побідоносця, розташованої в приміщенні УДСО. Відтак присутні хвилиною мовчання вшанували своїх побратимів-правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов'язків, та загиблих бійців в зоні АТО. З професійним святом працівників підрозділу від імені керівництва обласного управління міліції привітав заступник начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Ярослав Манжелей. Він вручив кращим працівникам УДСО почесні відзнаки та премії за сумлінне виконання службових обов'язків. Кілька співробітників цього дня отримали новенькі погони у зв'язку з присвоєнням чергового спеціального звання.

За доброю традицією до Управління були запрошені ветерани підрозділу, які чималу частку свого життя присвятили роботі в Державній службі охорони, оберігаючи спокій та добробут співвітчизників від злочинних посягань.

Начальник Управління ДСО полковник міліції Михайло Чорнописький, в свою чергу, привітав колег, ветеранів та гостей урочистостей і побажав усім успіхів, здоров"я, сімейного затишку та миру в країні.

Марія Мельникович,

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ