В Чернігівській області рятувальники спільно з органами місцевого самоврядування та соціальними працівниками продовжують відпрацьовувати житловий сектор громадян

В Чернігівській області рятувальники спільно з органами місцевого самоврядування та соціальними працівниками продовжують відпрацьовувати житловий сектор громадян

01.11.14 12:29 0 615
Рятувальники Чернігівщини занепокоєні станом забезпечення пожежної безпеки у житловому секторі громадян. Слід зазначити, що з початку року в регіоні спостерігається збільшення загальної кількості пожеж на 22,5%, левова частка яких (70%) припадає саме на приватні помешкання. Основною причиною такого стану, особливо в умовах осінньо-зимового періоду, є нехтування громадянами елементарними заходами пожежної безпеки при експлуатації приладів опалення та електромереж.

З метою проведення роз'яснювальної роботи серед населення, фахівцями обласного управління ДСНС та Городнянського районного відділу 30 жовтня проведено профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору на території Куликівської та Макишинської сільських рад. До роботи долучилися депутати органів місцевого самоврядування та соціальні працівники.

Під час профілактичного відпрацювання фахівці ДСНС відвідали помешкання громадян, перевірили стан приладів опалення й електромереж, провели інструктажі з питань безпеки у побуті та вручили тематичні пам'ятки і листівки.

За результатами відпрацювань, рятувальники обласного управління ДСНС звернулись до голів вищезазначених сільських рад з проханням надати посильну допомогу в усуненні виявлених протипожежних недоліків. Особливо було наголошено на приведенні у належний протипожежний стан осель громадян похилого віку, багатодітних та неблагонадійних родин.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підігрітий алкоголем ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ