В приміщенні Рівненської ОДА вибухонебезпечних предметів не виявлено

В приміщенні Рівненської ОДА вибухонебезпечних предметів не виявлено

01.11.14 15:37 0 631
О 12.10 годині в приймальню голови Рівненської обласної державної адміністрації зателефонувала невідома особа та повідомила про замінування приміщення. Працівники адміністрації негайно повідомили МНС.

На місці події прибула слідчо-оперативна група Рівненського міськвідділу міліції, а також експерти вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, кінологи, медики, рятувальники та співробітники МНС.

За лічені хвилини з приміщення адміністрації були евакуйовані усі люди, що знаходилися в будівлі.

— Спеціалісти ретельно обстежили приміщення та прилеглу територію адміністрації. Будь-яких вибухонебезпечних предметів виявлено не було, після чого, о 13 годині 50 хвилин ОДА відновила роботу, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник — Повідомлення про замінування, вже вкотре виявилось неправдивим.

Відомості по данному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Нині проводяться усі необхідні слідчо-оперативні заходи, аби встановити особу зловмисника.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Закарпатські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ