Опалення ввімкнено в усіх школах та дитсадках Львівщини

Опалення ввімкнено в усіх школах та дитсадках Львівщини

01.11.14 13:04 0 724
В опалювальному сезоні 2014/2015 року теплопостачання загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах області здійснюється від 947 власних котелень та за рахунок центрального опалення підприємствами «Теплокомуненерго».

Так, станом на 30 жовтня 2014 року тепловий режим забезпечено у всіх школах та дитячих садках області. У 5 школах та одному дошкільному навчальному закладі тепловий режим тимчасово підтримується за рахунок побутових електричних приладів, зокрема:

Задвір'янська ЗОШ Буського району – у зв'язку з реконструкцією котельні за кошти Фонду соціальних інвестицій, яка на завершена. Роботи з газопостачання та введення в дію котельні заплановано на 31 жовтня, в школі оголошено канікули до 3 листопада 2014 року;Загаївська ЗОШ Кам'янка-Бузького району – виконується заміна системи опалення, в школі оголошено канікули до 3 листопада 2014 року;Бишівська, Кустинська та Пиратинська ЗОШ Радехівського району – у зв'язку з дообладнанням котелень вузлами обліку газу;

Дошкільний навчальний заклад м. Кам'янка-Бузька – у зв'язку з заміною системи опалення.

Термін під'єднання до централізованого теплопостачання у вищезазначених школах – 3 листопада 2014 року, у ДНЗ – 31 жовтня 2014 року.

Окрім цього, у ДНЗ № 1 м. Новояворівськ виконується заміна системи опалення, роботи планується завершити до кінця поточного року. На час виконання робіт вихованців дошкільного закладу розміщено в інші дошкільні навчальні заклади міста.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ