Правоохоронці Тернопільщини радять: не залишайте цінні речі в транспортних засобах

Правоохоронці Тернопільщини радять: не залишайте цінні речі в транспортних засобах

01.11.14 16:22 0 629
Останнім часом в області почастішали крадіжки з автомобілів. Увагу злодіїв привертають будь-які цінні речі, залишені всередині транспортного засобу. Навіть сигналізація, якою обладнані автівки, не завжди зупиняє крадіїв.

Потерпів від автокрадіїв 27-річний тернополянин. Чоловік ненадовго залишив свій автомобіль під під'їздом, а коли повернувся, то побачив, що переднє бокове скло розбите. З салону зник відеореєстратор, навігатор та інші особисті речі водія.

Через свою безпечність поплатився ще один автовласник. Чоловік не зачинив автівку і як наслідок – з салону викрали чоловічу сумку з грошима та документами.

Правоохоронці розшукують крадіїв.

Як уберегтися? В ситуації, коли не допомагає навіть сигналізація, єдиним і найбільш надійним способом уникнути крадіжок - не залишати цінні речі та значні суми

грошей в салоні. Особливо, на видному місці. Більшість подібних злочинів стається саме через те, що автовласники самі провокують зловмисників.

Будьте обережні і не давайте привід злодіям залазити до вас в авто.

Якщо ви, все-таки, потерпіли від подібного злочину, негайно звертайтеся за допомогою до працівників міліції за телефоном 102.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ