В Закарпатській області мукачівські міліціонери викрили магазинного злодія

В Закарпатській області мукачівські міліціонери викрили магазинного злодія

01.11.14 09:20 0 592
Доки продавщиця відійшла від прилавку, спритний зловмисник викрав 4600 гривень. Усе вкрадене безробітний злодій за кілька днів встиг потратити.

За допомогою в Мукачівський міськвідділ міліції звернулася жінка-продавець одного з магазинів Мукачева. Заявниця розповіла, що перед закриттям крамниці, коли вона хотіла перерахувати виторг, виявила майже пусту касу.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу міськвідділу, яка провела ретельний огляд місця події. Опитавши можливих свідків, переглянувши камери відеоспостереження, працівники міліції склали портрет зловмисника, дізналися про його особливі прикмети.

Було встановлено, що до кримінального правопорушення причетний 42-річний раніше судимий місцевий житель. Чоловіка затримав оперуповноважений сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції Юрій Граб та доставив до міськвідділу для дачі пояснень.

При розмові з правоохоронцями він розповів, що ніде не працює, крадіжку спланував завчасно. В магазині вичікував момент, коли продавець відійде від каси з грошима, а потім забрав гроші та втік. За кілька днів кошти витратив на власні потреби.

Затриманий дає покази слідчим міськвідділу. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). За скоєне крадію загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинець пограбував ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ