На Тернопіллі у неділю працівники соціальної сфери відзначають своє професійне свято

На Тернопіллі у неділю працівники соціальної сфери відзначають своє професійне свято

01.11.14 16:53 0 609
З цієї нагоди в адмінбудинку Тернопільської обласної ради відбулись урочистості. Перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський привітав соціальних працівників із фаховим святом. У своєму вітальному слові він наголосив:

«День працівника соціальної сфери – це свято тих, хто постійно опікується проблемами соціально незахищених людей, забезпечує їх потреби. Реальна кількість людей у нашій державі, які потребують допомоги в рази більша від тих, кому соціальний захист надається. Мусимо визнати, що Україна знаходиться лише на шляху становлення як соціальна держава. Особливо соціального захисту потребують люди нині, адже у воєнних діях на сході невпинно зростає кількість поранених, біженців, знедолених – усіх тих кому необхідна допомога.

Разом з тим ваша невтомна щоденна праця, шановні соціальні працівники, є вкрай важливою та необхідною. Адже добрим словом, особистим співчуттям та допомогою ви підтримуєте матір і дитину, студента і військовослужбовця, робітника і пенсіонера.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви несете добро та любов у суспільство. Допомагаючи знедоленим, ви робите наше товариство кращим, моральнішим, здоровішим.

Щиро дякую вам за самовіддану працю.

Зичу вам міцного здоров'я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів».

Сергій Тарашевський вручив кращим працівникам соціальної сфери грамоти обласної ради.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцькі спортсмени - ...

КОМЕНТАРІ