У Львові для дітей організували свято з безпеки дорожнього руху

У Львові для дітей організували свято з безпеки дорожнього руху

01.11.14 14:48 0 619
У Львові відбулось урочисте нагородження переможців міського творчого конкурсу з безпеки дорожнього руху. З цієї нагоди для діток влаштували справжнє свято.

На початку навчального року для дошкільнят та учнів загальноосвітніх шкіл Львова вже традиційно організували цікаві творчі змагання з безпеки на дорозі. На розгляд журі надійшло більше сотні дитячих робіт - не лише малюнки, але й зворушливі листи до водіїв, оригінальні аплікації, фотографії та відеоролики.

Загалом, було нагороджено близько двадцяти маленьких львів’ян. Відзнаки від організаторів одержали також дошкільні та загальноосвітні заклади, які найбільш творчо підійшли до навчання дітей дорожній грамоті.

Вчора в актовому залі відділу Державтоінспекції Львова відбулось нагородження переможців конкурсу.

На свято завітали також вихованці львівських шкіл. Для маленьких глядачів виступили юні інспектори руху, які нагадали діткам про важливість дотримання Правил дорожнього руху та застерегли від легковажних кроків та необачності.

Яскраві виступи юних помічників ДАІ неабияк сподобались дітворі. Ще більше захоплення викликала зустріч із вартовими доріг.

Правоохоронці розповіли малечі, що на дорозі слід бути завжди обережними та уважними, а дорослим нагадали - саме від них залежить безпека найменших учасників дорожнього руху.

І на завершення свята всіх діток очікував ще один сюрприз – кожен школяр мав змогу посидіти у патрульному автомобілі ДАІ, відчути себе справжнім правоохоронцем та закликати у гучномовець водіїв: «Будьте уважними! На дорозі – діти!».

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Тячівщині ...

КОМЕНТАРІ