На Хмельниччині під час гасіння пожежі у багатоповерхівці евакуйовані 18 мешканців будинку,з них 8 дітей та виявлено тіло чоловіка

На Хмельниччині під час гасіння пожежі у багатоповерхівці евакуйовані 18 мешканців будинку,з них 8 дітей та виявлено тіло чоловіка

02.11.14 11:04 0 601
1 листопада о 3:20 до оперативно-координаційного центру Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир на п’ятому поверсі десятиповерхового житлового будинку, на вул. Гринівецька 18, у обласному центрі. Про подію до Служби порятунку «101» повідомили мешканці багатоповерхівки.

Негайно до місця виклику прибуло два відділення 37-ї державної пожежно-рятувальної частини та автодрабина 1-ї ДПРЧ м. Хмельницький, а також чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління.

Прибувши до місця виклику та оцінивши обстановку вогнеборці одночасно з гасінням пожежі розпочали евакуацію мешканців квартир, що розташовані на верхніх поверхах житлового будинку. Рятувальники у складі двох ланок газодимозахисної служби пожежу площею 16 кв. м. локалізували о 3:35, ліквідували о 3:50.

Завдяки оперативним та злагодженим рятувальники запобігли розповсюдженню вогню на сусідні квартири житлового будинку та евакуювали 18 мешканців під’їзду, з яких 8 – діти.

Під час ліквідації пожежі було виявлено тіло 33-річного мешканця квартири. Також, вогнем пошкоджені меблі, стіни та речі домашнього вжитку.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

До ліквідації пожежі залучались служби взаємодії: оперативна група міліції, аварійні служби газу, електромереж та бригади швидкої допомоги.

На місці події працювала оперативна група Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області під керівництвом першого заступника ГУ ДСНС Дмитра Бондара.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ