На Житомирщині правоохоронці оперативно затримали грабіжника-рецидивіста

На Житомирщині правоохоронці оперативно затримали грабіжника-рецидивіста

02.11.14 16:25 0 613
Усього кілька годин знадобилося працівникам Новоград-Волинського міськвідділу міліції, щоб вийти на слід 44-річного, раніше засудженого за майнові злочини, правопорушника.

До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 49-річний житель одного із населених пунктів району із повідомленням про пограбування. Чоловік розповів правоохоронцям, що коли він йшов по вулиці, незнайомий перехожий зненацька наніс йому декілька ударів по голові, а коли він втратив рівновагу, швидко витягнув із кишені його куртки гроші та втік.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів уже за кілька годин працівники сектору дільничних інспекторів міліції встановили, що до вчинення пограбування причетний 44-річний місцевий житель. Як з'ясували міліціонери, у 2009 році чоловік був засуджений за скоєння аналогічного злочину, а нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

- Сам затриманий визнав свою вину, - зазначив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка. – І завдяки правоохоронцям намагання продовжити протиправну діяльність зупинені.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі.

Інна Вовченко,

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ