На Волині три роки позбавлення волі отримали підлітки за крадіжки з магазинів

На Волині три роки позбавлення волі отримали підлітки за крадіжки з магазинів

02.11.14 15:27 0 604
Опиняться у колонії неповнолітні парубки, якщо протягом року вчинять новий злочин.

До чергової частини ковельського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку з магазину у селі Поворськ. Зловмисники пошкодили вікно і, проникнувши в середину, поцупили гроші, продукти харчування та речі промислового вжитку. загалом спритники завдали збитків на майже 2800 гривень.

Викрадені речі хлопчаки пофасували у пакети. Сховок зробили у підсобному приміщенні діда одного із хлопців.

На місце події виїхали працівники міліції. В ході проведених оперативно-пошукових заходів було встановлено, що до крадіжки причетні двоє місцевих підлітків, 1997 та 1999 року народження.

Під час досудового розслідування було встановлено, що «дует» незадовго до цього обікрав у такий же спосіб ще один магазин у селі. Там вони поживилися сухариками, чипсами та жувальними гумками на більш ніж 600 гривень.

Відомості про крадіжки були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Частину крадених речей правоохоронці вилучили.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, Ковельський міськрайонний суд Волинської області визнав підозрюваних винними у вчиненні кримінальних правопорушень, а відтак призначив неповнолітнім хлопцям покарання – три роки позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ