В Івано-Франківській області в Калуші правоохоронці викрили збувальника "Субітексу"

В Івано-Франківській області в Калуші правоохоронці викрили збувальника "Субітексу"

02.11.14 21:29 0 761
Про злочинну діяльність 29-річного мешканця райцентру оперативники довідалися на початку жовтня, а днями правоохоронці в результаті реалізації отриманої інформації затримали розповсюджувача «Субітексу» з речовими доказами.

Як розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Олександр Кочкін, виявилося, що цей калушанин займався збутом синтетичного наркотичного засобу в Калуші та населених пунктах району. Правоохоронці мають підстави вважати його причетним до збуту восьми таблеток «Субітексу». Слід зазначити, що вартість однієї такої пігулки на так званому чорному ринку коливається в межах від 200 до 500 гривень.

Працівники СБНОН Калуського міськвідділу внутрішніх справ спільно з співробітниками обласного підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали зловмисника, щойно він здійснив чергову оборудку – продав півтори таблетки синтетичного наркотика.

Наразі калушанину інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такі дії передбачено покарання у вигляді ув'язнення терміном від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

В Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Леонід Бицюра: «Розвиток ...

КОМЕНТАРІ