Олександр Пирожик: "Найбільші перемоги ще попереду"

Олександр Пирожик: "Найбільші перемоги ще попереду"

02.11.14 12:57 0 678
Дорогі лучани, щиро дякую всім, хто віддав свій голос за мене на виборах у Луцькому виборчому окрузі № 22 та підтримав Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

Пишаюся тим, що за мене проголосували тисячі вільних, сильних і думаючих людей. Ми зберегли власну позицію та гідність і, попри всілякі перепони, не зійдемо з обраного шляху.

Упевнений, що ваші голоси закладуть основу наших майбутніх перемог і звершень. Спільно ми продовжимо боротьбу за ту державу, за яку поклали голови цілі покоління українців – козаки, упівці, герої Небесної сотні. Збудуємо європейську країну, майбутнє якої нині захищають українські патріоти на сході країни.

Дякую всім, з ким разом стояли на майданах Києва та Луцька, з ким гуртом здолали злочинний режим Януковича. Схиляю голову перед кожним, хто своєю волею, нестримною енергією і патріотизмом втілюють у життя ідеали Революції гідності.

Запевняю, що й надалі служитиму інтересам громади, залишатимусь таким же, як і всі ми, аби мати змогу чесно й відкрито дивитися людям в очі.

Переконаний: ліпше майбутнє нашого міста й держави неодмінно настане. Адже цього хочуть усі лучани, українці, хоче сам Господь Бог.

Вірю в Україну та українців. Слава Україні!

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ