Житомирщина: за добу правоохоронці вилучили наркотики у чотирьох жителів області

Житомирщина: за добу правоохоронці вилучили наркотики у чотирьох жителів області

02.11.14 13:27 0 595
Усе вилучене нині направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, після висновків фахівців якого й буде дано остаточну кваліфікацію кожній події.

У Коростені працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків вилучили у 35-річного жителя Народичів паперовий згорток з сухою рослинною масою.

У Чуднівському районі правоохоронці зупинили на вулиці двох 25-річних жителів обласного центру. Чоловіки у кишенях носили аналогічні пакунки з наркотичною сировиною. Зілля у них вилучили, нині триває з'ясування усіх обставин.

А у Радомишлі пакунок з подрібненою рослинною масою правоохоронці вилучили з будинку 22-річної місцевої жительки. Дівчина пояснила, що усе належить її старшому братові, якого нині розшукують. Триває подальше розслідування.

Шановні громадяни! Нагадуємо вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання як у вигляді штрафу так і позбавлення волі на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ