В Житомирській області на пожежі вогнеборцями врятовано літню жінку

В Житомирській області на пожежі вогнеборцями врятовано літню жінку

02.11.14 15:11 0 631
31 жовтня о 19:29 на пункт зв’язку 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Коростень надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на чотирьох господарів, що розташований на одній із вулиць районного центру.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події було встановлено, що в одній частині будинку у веранді горить вікно та перекриття дим від яких заповнив кімнату. До того ж, зі слів сусідів, стало відомо, що всередині будинку може знаходитися літня жінка, 1937 року народження. З веранди, всередину помешкання, потрапити було не можливо, двері були замкнені, тому рятувальникам довелося скористатися вікном. Вже всередині, в одній з кімнат співробітники ДСНС виявили 77-річну літню жінку. Відчинивши двері зсередини, вогнеборці вивели її на свіже повітря. На щастя, вона відбулася лише переляком і допомога медиків їй не знадобилася.

Локалізація самого загоряння відбулася о 19:38, а ліквідація о 19:53. Вогонь знищив 1 м2 перекриття та вікно. Загиблих та травмованих на місці події не має.

Наразі фахівцями встановлюються суми нанесеного вогнем збитку та врятованих матеріальних цінностей. Але найголовніше те, що людина, яка була, так би мовити, вирвана з рук смерті, залишилась живою і неушкодженою.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині три роки ...

КОМЕНТАРІ