Керівник прикарпатської міліції проінформував громадськість про роботу міліції краю

Керівник прикарпатської міліції проінформував громадськість про роботу міліції краю

02.11.14 17:02 0 593
На прес-конференції, яка відбулася в обласному управлінні внутрішніх справ, начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин розповів про результати діяльності міліції на окремих напрямках, що мають суспільний резонанс.

Зокрема, йшлося про вжиті правоохоронцями оперативно-розшукові та слідчі заходи щодо розкриття злочинів, пов'язаних з підпалами автотранспортних засобів в цьому році. Присутнім було надано інформацію про роботу міліції обласного центру за останнім таким фактом – підпалом автомобіля, що належить голові Громадської ради при УМВС в області Віталієві Чорненькому. Правоохоронці розглядають кілька версій скоєного, в тому числі – через активну громадську позицію потерпілого, з хуліганських спонукань та на грунті неприязних відносин.

Микола Семенишин розповів журналістам про протидію міліції краю наркозлочинності. Зокрема, протягом останніх тижнів на території Івано-Франківщини було викрито кількох розповсюджувачів особливо небезпечних наркотиків синтетичного походження – ЛСД та «Субітекс».

Днями, як повідомив очільник прикарпатської міліції, працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області припинили незаконну діяльність підпільних цехів з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, що знаходилися в Івано-Франківську та Тисменицькому районі.

Детальніше Микола Семенишин зупинився на проблемі наведення порядку та дотримання меж Закону у діяльності осіб, які на вулицях населених пунктів збирають кошти, представляючись волонтерами благодійних організацій. Її вирішення, як погодилися присутні, потребує спільних зусиль з громадськістю.

Начальник УМВС в області також розповів журналістам про деякі аспекти люстраційних процесів в прикарпатській міліції та Концепції реформування МВС України.

СЗГ УМВС України

В Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бійці батальйону ...

КОМЕНТАРІ