Прикарпатським міліціонерам-оперативникам подякували за сумлінну службу в зоні АТО

Прикарпатським міліціонерам-оперативникам подякували за сумлінну службу в зоні АТО

02.11.14 20:10 0 587
Зі східного регіону України на рідне Прикарпаття повернулися бійці зведеного загону оперативних підрозділів міліції Івано-Франківщини. Керівники обласного управління внутрішніх справ та колеги по службі радо вітали їх та дякували за гідне виконання покладених завдань.

Цими днями відбулася чергова ротація правоохоронців Івано-Франківщини. Майже місяць прикарпатські оперативники перебували у надскладних воєнних умовах, дехто з них вже не вперше повернувся з зони антитерористичної операції. Водночас вони й надалі виявляють готовність знову вирушити на схід України, щоб забезпечувати правопорядок і протистояти супротивникам.

З поверненням правоохоронців привітав начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин.

«Передусім, радий з того, що всі ви повернулися живі й здорові. Також дуже приємно, що прикарпатські міліціонери вкотре зарекомендували себе як справжні професіонали, які не на словах, а сумлінною працею довели вірність народові України. Ми пишаємося вами!» – звернувся до правоохоронців Микола Семенишин.

Крім того, очільник прикарпатської міліції зауважив, що загалом понад 400 міліціонерів з Івано-Франківщини вже фактично протестовані в екстремальних умовах у східному регіоні нашої держави.

За проявлену за сумлінне виконання службових обов'язків, мужність та незламність духу всім бійцям оголосили подяки та вручили грошові премії.

Заступник начальника УБОЗ УМВС в області підполковник міліції Василь Христін, який очолював групу, подякував керівництву прикарпатської міліції і всім присутнім за допомогу та підтримку, зокрема за передані дитячі малюнки, які неабияк піднімають бойовий дух.

Після короткого відпочинку та реабілітації міліціонери зведеного загону повернуться до виконання своїх службових обов'язків.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ