В Закарпатській області виноградівські правоохоронці оперативно розшукали 14-річну дівчину

В Закарпатській області виноградівські правоохоронці оперативно розшукали 14-річну дівчину

02.11.14 13:41 0 524
До Виноградівського райвідділу міліції із заявою звернулась мешканка Виноградова про те, що її внучка пішла з дому і не повернулась.

Зі слів жінки, 14-річна внучка, яка проживала з нею, пішла з дому і не повернулася. Місцезнаходження дівчини не відомо. Мобільний телефон внучки весь час знаходиться поза зоною досяжності.

На розшук неповнолітньої було залучено оперативників карного розшуку та сектору кримінальної міліції у справах дітей Виноградівського райвідділу, які протягом кількох днів встановили місцеперебування втікачки.

Як встановили правоохоронці, дівчина активно продовжувала спілкуватись з своєю подругою, якій повідомила, де на даний час знаходиться, і призначила зустріч з нею. Завдяки цьому міліціонери знайшли неповнолітню втікачку в одному з сіл Виноградівського району. Там неповнолітня проживала майже два тижні в свого нового приятеля, нікому про це не повідомивши.

Зі слів дівчини, вона спочатку подорожувала по Закарпатській області, а в одному з міст познайомилась з чоловіком, в якого і вирішила пожити деякий час.

Втікачку повернуто додому, по даному факту триває перевірка.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: за добу ...
Наступна новина: Небажані гості Закарпаття ...

КОМЕНТАРІ