Правоохоронці Ужгородщини завадили неповнолітнім викрадачам покататися на чужому авто

Правоохоронці Ужгородщини завадили неповнолітнім викрадачам покататися на чужому авто

02.11.14 14:10 0 597
Просто серед білого дня два хлопчаки викрали в Чопі чужий «Фіат», та далеко не доїхали, бо опинились в руках правоохоронців.

До чергової частини Ужгородського райвідділу міліції звернувся 40-річний мешканець міста Чоп, який повідомив про зникнення свого автомобіля марки «Фіат».

Зі слів заявника, він залишив своє авто біля під'їзду будинку, в якому проживає. Оскільки додому забіг всього на декілька хвилин, то ключі з замка запалювання вирішив не виймати. Цим і скористались спритні молодики, яким вистачило декількох хвилин для того, щоб викрасти автомобіль...

Працівники Ужгородського райвідділу міліції негайно розпочали пошук зниклого транспорту. Виявили його неподалік села Соломоново, що на Ужгородщині. Там, як виявилося, неповнолітні крадії потрапили в ДТП.

Працівники карного розшуку спільно з працівниками кримінальної міліції у справах дітей розпочали переслідування, в ході якого їм вдалося затримати одного з викрадачів авто. Ним виявився 15-річний учень 10-го класу. Його спільник правоохоронцям вже відомий, і вони проводять всі необхідні заходи для затримання ще одного юного крадія.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ