Рівненщина: ПРЕДСТАВНИКИ ДАІ ТА ГРОМАДСЬКОСТІ СІЛИ ЗА «КРУГЛИЙ СТІЛ»

Рівненщина: ПРЕДСТАВНИКИ ДАІ ТА ГРОМАДСЬКОСТІ СІЛИ ЗА «КРУГЛИЙ СТІЛ»

02.11.14 18:08 0 672
31 жовтня о 12 годині в управлінні Державтоінспекції УМВС України в Рівненській області відбулася зустріч з представниками громадських організацій.

Темою обговорення стала співпраця підрозділів ДАІ та громади з метою забезпечення безпеки учасників дорожнього руху, профілактика аварійності на дорогах Рівненщини та відновлення довіри в суспільстві до працівників Державтоінспекції.

У роботі «круглого столу» взяли участь тимчасово виконуючий обов'язки начальника УДАІ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Віктор Мороз, начальник АТІ та РЕР УДАІ УМВС підполковник міліції Микола Гапончук, а також представники громадських організацій.

Під час зустрічі Віктор Мороз довів до присутніх ряд позитивних тенденцій у роботі ДАІ. Окрім цього було наголошено і на основних проблемних питаннях служби.

? Необхідно об'єднати наші зусилля задля зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод на території області та досягти того, щоб кожен учасник дорожнього руху вбачав у працівнику ДАІ помічника та захисника. Адже набагато краще, якщо на позитивний результат працюють обидві сторони, в даному випадку ми готові не тільки прислухатися до порад громадськості, але і повністю співпрацювати з представниками будь-яких громадських організацій, ? наголосив тимчасово виконуючий обов'язки начальника УДАІ УМВС України в Рівненській області Віктор Мороз.

Не залишились осторонь проблем і гості. У свою чергу вони озвучили власні пропозиції щодо зменшення аварійності на дорогах області, а також розповіли своє бачення покращення іміджу Державтоінспекції.

Отож, результатом зустрічі стала розробка плану спільних дій, що дозволить зміцнити зв'язки та партнерство задля досягнення єдиної мети ? профілактики аварійності на дорогах Рівненщини.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ