Івано-Франківська організація пенсіонерів та ветеранів ОВС підбила підсумки своєї діяльності

Івано-Франківська організація пенсіонерів та ветеранів ОВС підбила підсумки своєї діяльності

04.11.14 12:33 0 642
Керівництво та члени первинної організації пенсіонерів та ветеранів Івано-Франківського міського відділу обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України підвели підсумки діяльності, а також обрали нове керівництво ради.

Як зазначив голова ветеранської організаці Борис Головко – першочерговими завданнями ми вважали кількісне зростання організації, в якій на нараховується 153 чоловіка. За звітній період проведено 148 різноманітних заходів, проведено 48 засідань ради, на яких обговорювались питання надання допомоги ветеранам, звіти членів ради, заохочення ветеранів.

В подальшому члени організації визначили головні завдання на наступний рік, а це матеріальна допомога хворим ветеранам, перевірка житлових умов, враховуючи, що 15 ветеранів стоять на квартирній черзі, закріплення за одинокими пенсіонерами дільничих інспекторів, відвідування хворих у медичних закладах та на дому.

Також голова ради проінформував про роботу з особовим складом, чергування на опорних пунктах міліції , де ветерани охоче діляться досвідом з дільничними інспекторами. Хоча, треба відзначити, що до всебічного наставництва над молодими працівниками ще недійшли.

Начальник Івано-Франківського МВ УМВС підполковник міліції Віктор Шкутов, подякував ветеранам за активну громадянську та життєву позицію. Відзначив плідну співпрацю правоохоронців з ветеранами та привітав всіх присутніх з наступаючим святом «Днем ветерана та пенсіонера органів внутрішніх справ».

СЗГ УМВС України

В Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Футбольного ...
Наступна новина: На Вінничині ...

КОМЕНТАРІ