У Хмельницькому розпочалися курси із підвищення водійської майстерності у зимовий період

У Хмельницькому розпочалися курси із підвищення водійської майстерності у зимовий період

04.11.14 08:02 0 556
Обласне управління ДАІ виступило з ініціативою проведення на базі центру надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів, спеціальних курсів. Вони покликані навчити водіїв приймати правильні рішення під час екстремальних ситуацій, які можуть виникнути на дорозі під час складних погодних умов.

— Усім відомо, що керування автомобілем з переднім та заднім приводами відрізняється, а особливо у зимовий період. Тому за ініціативи Державтоінспекції Хмельниччини та громадської організації «Хмельницький Автолюбительський Клуб» будуть проводитись відповідні заняття на базі Центру надання послуг пов'язаних з використанням автотранспортних засобів, — розповідає речник обласного управління ДАІ Андрій Лужняк.

На перше таке заняття прийшло чимало бажаючих аби розширити свої теоретичні знання та вдосконалити навички водіння автомобілем, особливо у зимовий період. Значну частину аудиторії складали ті, хто найближчим часом планує отримати водійські права.

Заняття складалися з двох частин. Під час першої, аудиторної, викладач автошколи Всеукраїнської спілки автомобілістів Павло Єленок розповів присутнім, як підготувати автомобіль до зими та як себе поводити за кермом під час нестандартних ситуацій, які можуть виникнути за несприятливих погодних умов.

Також усі бажаючі могли спробувати скласти іспит зі знання Правил дорожнього руху, і, як відзначають спеціалісти, показали непогані результати.

Під час занять на відкритому майданчику майстри автомобільного слалому із громадської організації «Хмельницький Автолюбительський Клуб» наглядно показали, як можна без проблем вийти із екстремальної ситуації на дорозі.

В обласному управлінні ДАІ кажуть, що за потреби такі заняття можуть проводити регулярно.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Футбольна команда ...

КОМЕНТАРІ