На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському правоохоронці виявили зал із 24 ігровими автоматами

На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському правоохоронці виявили зал із 24 ігровими автоматами

04.11.14 08:30 0 592
Усі ігрові автомати наразі направлено на експертизу. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України.

У Кам'янці-Подільському працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС, перевіряючи оперативну інформацію, в одному із приміщень виявили гральні автомати. Слідчо-оперативна група Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції виїхала на виклик для документування правопорушення. Було вилучено 24 ігрових автомати.

Власник приміщення пояснив, що дане приміщення було віддане ним під склад і що забороненим ігровим бізнесом тут ніхто не займався. Правдивість його версії працівники міліції з'ясовуватимуть у ході слідства. Наразі вилучені автомати направлено на експертизу. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Міліція Хмельниччини попереджає громадян про кримінальну відповідальність за діяльність в сфері грального бізнесу та звертається з проханням до всіх мешканців краю повідомляти про місця розташування гральних закладів до міліції.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ