Гран-прі фестивалю «Молодість» здобув фільм німецького режисера

Гран-прі фестивалю «Молодість» здобув фільм німецького режисера

04.11.14 09:21 0 567
За результатами роботи міжнародного та національного журі гран-прі 44 Міжнародного кінофестивалю «Молодість», головний приз, статуетку «Скіфський олень» та сертифікат на $10 тис. отримав повнометражний фільм «Десь там» (Anywhere Else) режисера Естер Амрамі з Німеччини.

Як повідомляє прес-служба Мінкультури, спеціальними відзнаками – дипломом журі «За творчу сміливість у дослідженні реальності» відзначено фільм «Равлики» (Snails) Марини Вроди, а дипломом журі «За вміння простими засобами створити глибокий образ» – фільм «Прості речі» (The Ordinary Things) Олександра Ратія. Міжнародне журі національного конкурсу нагородило призом і дипломом за найкращий фільм конкурсу «Обличчя» (Faces) Нікона Романченка.

Переможцем Міжнародного повнометражного конкурсу став фільм «Клас корекції» (Correction Class) Івана Твєрдовського, створений спільно Росією та Німеччиною. Найкращим фільмом Міжнародного короткометражного конкурсу стала «Плоть і кров» (Flesh and Blood) Федеріко Ескуерро (Аргентина). Перше місце у студентському конкурсі посів фільм «Берлінська тройка» (Berlin Troika) режисера Андрєя Ґончарова (Німеччина). Кожен з них був нагороджений статуеткою «Скіфський олень» та сертифікатом на $2,5 тис.

Завершився 44 Міжнародний кінофестиваль «Молодість» показом та обговоренням нового документального фільму «Росія/Україна. Реальність на Майдані» – своєрідної добірки «народних документальних новин, створених на Майдані у Києві, у Криму та Москві. Кожен з них знімає своє кіно, намагається через призму своєї камері показати, що відбувається насправді».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ