Чернівецька область: на одній з пожеж,які виникли за останні 3 доби,рятувальники евакуювали 8 людей,також на пожежах врятовано від знищення 8 будівель та 1 автомобіль

Чернівецька область: на одній з пожеж,які виникли за останні 3 доби,рятувальники евакуювали 8 людей,також на пожежах врятовано від знищення 8 будівель та 1 автомобіль

04.11.14 08:02 0 622
2 листопада о 04:50 на спецлінію 101 міста Вижниця надійшло повідомлення про пожежу в районному центрі по вул. Яремчука в квартирі місцевої мешканки на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Як з’ясувалося, в квартирі через коротке замкнення виникло сильне задимлення. Мешканець сусідньої квартири відчув запах диму і відразу зателефонував на спецлінію 101. Через задимлення існувала загроза для мешканців будинку. Вже о 04:55 на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 4 міста Вижниця. Рятувальники, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в приміщення і евакуювали на вулицю мешканців сусідніх квартир. Всього з будинку були евакуйовані 8 людей. Одночасно з цим, вогнеборці поводили роботи по ліквідації пожежі. За лічені хвилини бійці ДСНС ліквідували небезпеку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. На пожежі рятувальники зберегли від знищення житловий будинок.

У Чернівцях по вул. Руданського в господарській будівлі виникла пожежа. Загорання сталося на горищі будівлі внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Оскільки в конструкції будівлі було багато дерев’яних елементів, полум’я швидко поширювалося по споруді. Через це також існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані 3 господарські будівлі. Рятувальники групи пожежогасіння, які прибули на місце події за лічені хвилини, локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому небезпеку було ліквідовано. Вогнем знищено перекриття, речі домашнього вжитку. Оперативні дії бійців ДСНС дозволили врятувати від знищення 3 будівлі.

Всього за останні 3 доби у Чернівецькій області сталося 10 пожеж, в ході ліквідації яких пожежно-рятувальні підрозділи врятували від знищення 8 будівель та 1 легковий автомобіль. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Футбольна команда ...

КОМЕНТАРІ