Неповнолітній буковинець викрав телефон,аби накупити собі солодощів

Неповнолітній буковинець викрав телефон,аби накупити собі солодощів

04.11.14 14:26 0 639
До Новоселицького райвідділу міліції звернувся 56-річний мешканець села Строїнців. Чоловік повідомив, що із його автомобіля зник мобільний телефон.

Буковинець залишив авто на дорозі біля власного подвір'я і впродовж вихідних не перевіряв. Чоловік і подумати не міг, що у рідному селі його можуть обікрасти. Але коли вже їхав на роботу, то помітив, що не вистачає ще одного мобільного. Гаджет не із дешевих – вартує понад 2500 гривень. Тоді чоловік і звернувся до правоохоронців. Також він повідомив, що бачив в односельця схожий мобільний.

Здогадки потерпілого підтвердилися: телефон дійсно був його. Щоправда, односельчанин гаджет не крав, а купив. За смішні гроші – 200 гривень – у 15-річного місцевого мешканця. Коли міліціонери почали спілкуватися із неповнолітнім, він зізнався, що справді вкрав телефон із авто. До слова, у сільській місцевості часто залишають транспортні засоби незамкненими, а подекуди навіть із ключами у замках запалювання. Таким чином, не лише не бережуть власні речі, а подекуди навіть провокують зловмисників.

Виручені гроші за продаж телефону хлопчина витратив на солодощі та інші потреби. Відомо, що неповнолітній раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців, характеризується і серед населення, і у школі позитивно.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ