За позовом прокуратури міста Луцька приміщення вартістю понад 30 тис. грн. повернуто громаді

За позовом прокуратури міста Луцька приміщення вартістю понад 30 тис. грн. повернуто громаді

04.11.14 14:51 0 642
Прокурор міста Луцька звернувся з позовом в інтересах держави та територіальної громади обласного центру Волині до приватного підприємства "Ескулап".

Як з'ясували прокурори, між Управлінням охорони здоров`я Луцької міської ради та цим приватним підприємством на підставі рішення міськради у січні 2014 року був укладений договір оренди нежитлового приміщення, розташованого на проспекті Відродження у Луцьку.

Однак, орендарі, справно господарюючи у приміщенні, орендної плати за нього не сплачували. Відтак, за півроку вони заборгували міському бюджету понад 3 тис. грн. й, попри вимоги Управління охорони здоров'я, не вживали жодних заходів, щоб погасити борг.

Отож, аби розірвати договір оренди нежитлового приміщення, повернути його у комунальну власність та змусити орендарів сплатити заборгованість за оренду майна, прокурор міста Луцька звернувся до суду з позовом.

Рішенням Господарського суду Волинської області позов прокурора задоволено в повному обсязі.

З приватного підприємства "Ескулап" стягнуто усю заборгованість зі сплати орендної плати та пеню. Договір оренди розірвано, а приміщення вартістю понад 33 тис. грн. повернуто у власність громади обласного центру Волині.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові благодійний ...

КОМЕНТАРІ