На Волині відновило роботу Луцьке ДП “Укрспирт”

На Волині відновило роботу Луцьке ДП “Укрспирт”

04.11.14 16:55 0 633
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик започаткував практику інформування на оперативних нарадах про діяльність державних підприємств, які працюють на теренах нашого краю.

Так, генеральний директор Луцького ДП «Укрспирт» Денис Шмаров розповів про роботу очолюваного ним підприємства, яку відновлено 28 жовтня ц.р. За його словами, на початку листопада запрацює ще виробництво під торговими марками “Віват”, “Поліська” та “Віче”. На виробляється близько 70 тисяч декалітрів спирту. Для виробництва заготовлено близько тисячі тонн зерна, з якого можна буде виробити 33 тис. декалітрів спирту. Вже замовлено акцизних марок під виробництво 150 тис. декалітрів горілки, що забезпечить сплату акцизного податку до держбюджету в сумі 42 млн грн. На ДП “Укрспирт” працює 159 працівників, середньомісячна заробітна плата яких за 9 місяців поточного року сягнула 2229 грн. З 1 жовтня ц.р. керівництво підвищило рівень зарплати на 10%, а з 1 грудня - ще на 10%. За умов стабільної роботи підприємства, працівникам будуть виплачуватися надбавки та премії.

Володимир Гунчик зауважив, що облдержадміністрація максимально сприятиме в роботі державного підприємства. Водночас він доручив керівництву Луцького ДП “Укрспирт віднайти механізм погашення боргу, який накопичено було ще раніше спиртогорілчаним комбінатом.

Крім цього, голова облдержадміністрації доручив профільним службам проаналізувати ситуацію із використанням символів Волині торговими марками, які не мають на це згоди депутатів обласної ради, та працюють за межами області. На думку Володимира Гунчика, пріоритет на використання всіх торгових марок, емблем та символів має надаватися лише волинським виробникам.

На наступну оперативну нараду запросять керівництво ДП КХП №2 прозвітувати про діяльність цього підприємства.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что делать если кушать ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ