МОЗ рекомендувало іншим регіонам використовувати волинський досвід зі створення та роботи реабілітаційного центру для учасників АТО

МОЗ рекомендувало іншим регіонам використовувати волинський досвід зі створення та роботи реабілітаційного центру для учасників АТО

04.11.14 09:48 0 593
МОЗ рекомендувало іншим регіонам використовувати волинський досвід зі створення та роботи реабілітаційного центру для учасників АТО та їх родин. Про це голова облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив під час оперативної наради.

“Всі ті кроки, які ми зреалізували три тижні тому, - працюють. На минулому тижні облдержадміністрація отримали рекомендаційний лист з Міністерства охорони здоров'я України - створити відповідні Центри реабілітації в усій Україні. Отож, наша ініціатива не лише була підтримана, а й стала зразком для інших областей”, - наголосив Володимир Гунчик.

Як поінформувала заступник голови ОДА Світлана Мишковець, нині на реабілітації в Центрі, який розгорнуто на базі Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни, перебувають 11 людей, серед них – учасники АТО та їх родичі.

За її словами, для реабілітації бійців також використовуються можливості оздоровчого комплексу “Адреналін” та басейну.

Володимир Гунчик доручив Світлані Мишковець спільно з волонтерами й громадськими організаціями й надалі активно продовжувати цю роботу, використовувати при цьому можливості обласних здравниць.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ