В Луцьку канікули – пора спортивна

В Луцьку канікули – пора спортивна

04.11.14 11:32 0 640
Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» продовжив насичену спортивну програму осінніх шкільних канікул.

30-31 жовтня на спортивному майданчику з штучним покриттям (вул. Декабристів, 23) відбувся турнір з міні-футболу серед команд клубів за місцем проживання. Турнір проведено в рамках продовження проекту «Fair Play – Чесна Гра», який активно впроваджується у нашому місті. За право бути найсильнішим змагалося 7 команд клубів, у складі яких брали участь кращі футболісти мікрорайонів нашого міста.

Змагання проходили у захоплюючій боротьбі. Кожна команда боролась до останньої хвилини, що не зменшувало інтригу та азарт впродовж усього турніру.

За результатами дводенної напруженої боротьби переможцем змагань стали юні футболісти з клубу «Білий м'яч» (спеціаліст Юрій Остромецький). Друге місце у клубу «Юність» (спеціаліст Катерина Літвін), а замкнула трійку призерів команда клубу «Олімпія» (спеціаліст Ніна Лисенко).

Після завершення змагань переможці та призери були нагороджені дипломами та призами міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ