Житомирщина: на Романівщині дільничний міліціонер скрашує будні літньої пенсіонерки увагою та солодкими гостинцями

Житомирщина: на Романівщині дільничний міліціонер скрашує будні літньої пенсіонерки увагою та солодкими гостинцями

04.11.14 10:53 0 617
На Житомирщині правоохоронці продовжують відвідувати оселі жителів ввірених їм дільниць. Особливу увагу приділяють людям похилого віку та одиноким, які можуть у першу чергу постраждати від різних злодіянь.

У невеличкому будинку жительки селища Романова Євгенії Яківни Сніцар дільничний інспектор – частий гість.

80-річна жінка, відколи поховала чоловіка, живе сама. Дорослі діти разом зі своїми сім'ями відокремилися від батьків і переїжджати до них літня господиня не поспішає. Мовляв, тримає рідна оселя, в якій прожила все життя.

Відтак, особливим гостем для Євгенії Яківни став міліціонер Вадим Ткачук, який навідується до її господи, аби розрадити стареньку розмовами, дізнатися про її турботи та посильно допомогти.

– Я завжди рада бачити на своєму порозі нашого дільничного. Він такий уважний, завжди вислухає, щось порадить і наказує нікому сторонньому не відчиняти двері й не вірити усіляким пройдисвітам, яких розвелося кругом – не приведи Господь! – сплескує у долоні літня господиня.

От і цього разу дільничний вкотре завітав до своєї підопічної не з пустими руками. Приніс бабусі солодкий гостинець. Запитав про її самопочуття, чи не ображає, бува, хто і чим може стати у пригоді. Євгенія Яківна пригостила міліціонера чаєм і поділилася спогадами зі своєї молодості.

– Спілкування з мудрою літньою людиною для мене особисто – душевний відпочинок, - зізнається Вадим Ткачук. – Здавалося б, зайшов на хвилинку-другу запитати бабцю про здоров'я, а їй наскільки приємно. Допоміг у чомусь – чи то словом, чи ділом – і в самого душа радіє від того, що людина залишилася задоволеною. Увага до людей – це, певне, основа, нашої міліцейської діяльності.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Романівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Покупаем косметику в ...

КОМЕНТАРІ