Мережа супермаркетів «Carrefour» в Йорданії запрошує до співпраці житомирських товаровиробників

Мережа супермаркетів «Carrefour» в Йорданії запрошує до співпраці житомирських товаровиробників

04.11.14 16:30 0 673
Під час зустрічі Посла України в Йорданії Сергія Паська з керівниками провідної франко-еміратської мережі магазинів «Carrefour» Філіпом Жуто (Philippe Juteau) та Софіяном Ухібом (Sofiane Ouhib), що відбулася 27 жовтня цього року, обговорювалися питання поставок української продукції (овочів, фруктів, твердих сирів, молочних продуктів, виробів із шоколаду, мінеральної води та іншого) до супермаркетів «Carrefour» (http://www.carrefourjordan.com). Сторони дійшли згоди, що такі поставки сприятимуть додатковій рекламі вітчизняних товарів, оскільки Йорданія є стабільною, транзитною державою, в якій проживає та тимчасово перебуває багато іноземців зі США, ЄС, країн Перської затоки та СНД. На території Королівства є 3 гіпермаркети та 14 супермаркетів цієї мережі.

Вітчизняні підприємства, які мають намір вийти на ринок Йорданії та співпрацювати з мережею магазинів «Carrefour», повинні надіслати детальну інформацію (англійською або арабською мовою) про свою діяльність, продукцію та її орієнтовну вартість на електронну адресу керівництва мережі (souhib@mafcarrefour.com) та копію Посольству України в Йорданії (emb_jo@mfa.gov.ua). Мережа готова напряму купувати товари з України, якщо постачання буде здійснюватися на умовах CIF.

Зі свого боку Філіп Жуто додав, що у разі успішного налагодження співробітництва з українськими компаніями він може сприяти експорту вітчизняної продукції до мережі «Carrefour» в інших країнах.

Посольство України також готове надавати максимальне сприяння вітчизняним товаровиробникам у просування їхньої продукції на ринок Йорданії та інших країн регіону.

ДОВІДКОВО: французька компанія роздрібної торгівлі «Carrefour» займає І місце в Європі та ІІ у світі з товарообігом понад 100 млрд. євро у 2013 році та кількістю магазинів понад 10 тис. у 34 країнах.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Футбольного ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ