У Житомирі на перехресті не розминулись дві іномарки

У Житомирі на перехресті не розминулись дві іномарки

04.11.14 11:40 0 594
226 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж вихідних. Затримано 36 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Складено 58 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За вихідні зафіксовано 1 дорожньо-транспортну пригоду, в якій 2 людей отримали тілесні ушкодження.

2 листопада близько 17.30 на перехресті вул. Щорса - Л.Українки в м. Житомирі водій автомобіля «Фольксваген», жителька м. Житомира, 1984 р.н., рухаючись по вул. Щорса в напрямку вул. Домбровського, виїхала на перехрестя на заборонений сигнал світлофора, та скоїла зіткнення з автомобілем «Сітроен», під керуванням жителя м. Житомира, 1979 р.н., який рухався по вул. Л.Українки в напрямку вул. Перемоги.

Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля «Фольксваген» отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.

Шановні громадяни! Слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров'ям, не зайвим буде застерегти всіх учасників дорожнього руху, що лише дотримання Правил поведінки на дорозі зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо-транспортних пригод.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поки заправляв ...
Наступна новина: У Львові чоловік пограбував ...

КОМЕНТАРІ