Івано-Франківщина: міліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди на Снятинщині,внаслідок якої загинуло троє людей

Івано-Франківщина: міліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди на Снятинщині,внаслідок якої загинуло троє людей

04.11.14 14:49 0 756
У суботу близько двадцятої години вечора на околиці Снятина сталося зіткнення двох автомобілів, через яке на місці події загинула 18-річна дівчина, а чотирьох травмованих доставили у медичні заклади.

Як виявилося, загибла була пасажиркою автомашини «Сітроен-Берлінго», за кермом якої перебувала її подруга-однолітка. Її у тяжкому стані доправили до лікарні у райцентрі. Туди ж транспортували й водія та двох пасажирів автомобіля «ВАЗ – 2102», з яким сталося зіткнення. На жаль, наступного дня 19-річний мешканець Снятинщини, що кермував легковиком, та його 21-річний товариш внаслідок отриманих травм також померли.

Наразі правоохоронці розслідують всі обставини ДТП, що призвела до таких тяжких наслідків. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами).

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Без грошей МВФ Україні ...
Наступна новина: Володимир Харчук: Питання ...

КОМЕНТАРІ