На Львівщині засудили шахрая,який збирав гроші нібито на потреби Національної гвардії України

На Львівщині засудили шахрая,який збирав гроші нібито на потреби Національної гвардії України

04.11.14 13:02 0 576
Зловживаючи співчуттям та патріотизмом людей, шахрай зібрав більше тисячі гривень на власні потреби. Нещодавно Старосамбірський районний суд засудив зловмисника за протиправні дії.

29 червня в одному з сіл Старосамбірського району правоохоронці викрили чоловіка, який представляючись представником Майдану, збирав гроші на потреби Національної гвардії України. При собі зловмисник мав посвідчення сотника Майдану та опечатану скриньку для пожертв. Працівникам міліції чоловік не зміг пояснити хто йому видав цю скриньку та посвідчення.

Проведеною перевіркою правоохоронці встановили, що 29-річний чоловік мешкає у місті Борислав, ніде не працює та раніше був засуджений. Більше того, він немає жодного відношення до Євромайдану та Національної гвардії України. Гроші, які зловмисник збирав у людей, він витрачав на власні потреби. Таким чином шахрай заволодів грошовими коштами громадян у сумі понад тисячу гривень.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, яке скерували на розгляд до суду.

У судовому засіданні зловмисник просив суворо його не карати та пояснив чому він так вчинив. Старосамбірський районний суд визнав 29-річного чоловіка винним та засудив його до сплати штрафу.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: Повідомлення про ...

КОМЕНТАРІ