У Львівській області упродовж доби вогнеборці тричі ліквіловували пожежі автомобілів

У Львівській області упродовж доби вогнеборці тричі ліквіловували пожежі автомобілів

04.11.14 17:28 0 605
31 жовтня о 17:04 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Наукова в підземному паркінгу 10-поверхового житлового будинку.

Ліквідація займання ускладнювалася сильним задимленням приміщення, через що рятувальники працювали у апаратах захисту органі дихання. О 17:14 у складі 2 ланок газодимозахисної служби вогнеборці ліквідували пожежу та врятували 2 авто від повного згорання. Вогнем знищено автомобіль «FORD Sierra». Окрім цього, пошкоджено автомобіль «Toyota RAV 4» та 7 м електропроводки в паркінгу .

Того ж дня о 19:38 рятувальники отримали повідомлення про пожежу біля м. Броди на трасі Київ – Чоп в автомобілі «Peugeot Partner». За лічені хвилини фахівці ДСНС ліквідували пожежу. Вогнем знищено моторний відсік та салон автомобіля.

1 листопада о 00:39 у м. Львові по вул. Миколайчука, 38 виникла пожежа в автомобілі «Volkswagen LT». На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь повністю охопив автівку. Пожежу ліквідували о 01:05. Вогнем знищено автомобіль.

Причини займань встановлюють фахівці правоохоронних органів. Внаслідок пожеж постраждалих немає.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лижники з Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ