У Львівській області зловживання алкогольними напоями,зазвичай,не ощасливлює жодну людину

У Львівській області зловживання алкогольними напоями,зазвичай,не ощасливлює жодну людину

04.11.14 10:58 0 929
Оковита допомагає на якийсь час розслабитися. Але надмірне та часте споживання призводить до непоправних наслідків для здоров'я. Людина перестає контролювати свою душу, тіло та ситуацію навколо себе, втрачає довіру рідних та друзів й згодом опускається на суспільне дно. Але це ще на саме найстрашніше. Нерідко під впливом міцних напоїв деякі громадяни коять настільки жахливі вчинки, на які на тверезу голову вони б ні за що не зважилися. Ми розповімо вам дві шокуючі історії про покидьків, які у тандемі з «зеленим змієм» зґвалтували та задушили жінок.

Імена усіх персонажів у цій статті змінено з етичних міркувань.

Усіх героїв першої історії об'єднала горілка. Якби мешканці Львівщини наперед знали, чим може скінчитися одне із їхніх застіль, то можливо б ніколи не зустрілися одним з одним. Але одного дня біда завітала у їхнє житті в супроводі оковитої. Цей захмелілий квартет одного дня зустрівся у помешканні 32-річної Ліди Барташевої, що на вул. Городоцькій у Львові. Поки господиня чаркувалася на кухні зі своїм гостем – 39-річним Антоном Микитком, до її оселі завітав Орест Смерчак разом зі своєю подругою Лесею Каплюк. Новоспечені гості уже перебували під шафе. Перекинувшись кількома словами, усі четверо всілися до столу й почали куштувати хмільного напою. Спершу застілля проходило мирно. Втім, вже після кількох чарчин Ліда несподівано почала звинувачувати Лесю у тому, що остання не хоче повертати їй борг. Обвинувачена почала заперечувати цей факт. Раптово за господиню заступився Антон. Поки тривала суперечка, у його голові визрів лихий план. Микитко покликав Смерчака, й узявши мотузку, наказав йому заламати Лесі руки за спину. Відтак зав'язав їх мотузкою. Потому Антон разом із Лідою почали вимагати у у своєї заручниці повернути гроші. Бідолашна жінка знову заперечила будь-які боргові зобов'язання перед власницею помешкання. Це лише розлютило Антона. Він наказав Оресту зняти штани й примусити Лесю до орального сексу. Схопивши жінку за голову, він наказав Смерчаку задовольнити свою статеву хіть. Коли Орест отримав сексуальну насолоду, ініціативу у нього перехопив Антон.

На цьому знущання над жінкою не закінчилися. У буйній голові Антона визрів ще один лихий задум. Він узяв зі столу аерозольний балончик й зігнувши ноги жертви в колінах, почав вводити цей предмет в анальний отвір останньої. Спершу зробити це йому не вдалося. Адже Леся пручалася. З наступної спроби йому вдалося заподіяти бідолашній невимовного болю….

Відтак тріо лиходіїв зважилися на лихе. Ліда та Орест схопили Лесю за руки та ноги. А тим часом Антон, обв'язавши навколо її шиї ремінь та мотузки, почав стягувати на шиї жертви петлю. Переконавшись, що бідолашна не дихає, покидьки покинули тіло й подалися геть.

Невдовзі усіх трьох нелюдів затримали львівські правоохоронці. Під час допиту у якості обвинуваченого Антон Микитко визнав свою вину у скоєнні вбивства та знущанні над жертвою. Натомість заперечив факт зґвалтування Лесі Каплюк неприроднім способом. Водночас, він намагався запевнити слідчого у тому, що до всіх злочинних дій його схилила Ліда Барташева. У свою чергу співучасниця злочину заявила, що вона не хотіла заподіювати покійній нічого поганого. Під час допиту вона пояснила, що Антон Микитенко примусив її тримати потерпілу за руки і ноги у той момент, коли скоював вбивство. Натомість вину усіх обвинувачених було доведено неспростовними доказами, зібраними під час слідства.

Як повідомив старший слідчий відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я особи СУ ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Юрій Семочко жителів Пустомитівщини Антона Микитка та Ореста Смерчака обвинувачено у вчиненні насильницького задоволення статевої пристрасті неприроднім способом із застосуванням фізичного насильства та умисного вбивства, скоєного з особливою жорстокістю у групі осіб. А жительку Львова Ліду Барташеву звинувачують у злочині, передбаченому 115 статтею Кримінального кодексу України та підбуренні до насильницького задоволення статевої пристрасті неприроднім способом із застосуванням фізичного насильства. Крім того, Антону Микитці доведеться відповідати за скоєння крадіжки металобрухту на суму понад 120 гривень з території відкритого акціонерного підприємства «Агрофірма Провесінь», яку він вчинив із двома жителями Пустомитівського району. Обох його спільників теж затримано та притягнуто до відповідальності. Зараз усі обвинувачені у скоєнні злочинів очікують вироку суду.

Ще одна трагічна історія трапилася теплого літнього вечора у Бродах. Місцева жителька – 14-річна Оксана Бакун відпочивала разом із друзями на березі водойми урочища «Сім озер». Коли підлітки грали карти, до їхньої компанії підійшов молодий чоловік. Було помітно, що молодик перебуває напідпитку. Незнайомець почав залицятися до Оксани. Ще зелена дівчинка одразу розтанула від його компліментів й сміливо відреагувала на його відвертість. Якимось чином молодику, який представився Василем, вдалося переконати юнку прогулятися з ним берегом озера.

Відвівши Оксану у безлюдне місце, він кинув її на землю і почав бити. Коли у дівчини не залишилося сил захищатися, покидьок стягнув з неї джинси та спідню білизну й почав задовольняти свою тваринну хіть. Зґвалтувавши бідолашну, нелюд схопив її руками за шию та задушив. Невдовзі правоохоронці Бродівського райвідділу разом із працівниками обласного главку міліції затримали душогуба. Ним виявився 25-річний військовослужбовець Іван Трухим, одружений на місцевій жительці. За словами слідчого відділу розслідування злочинів скоєних проти життя та здоров'я особи СУ ГУМВС України у Львівській області майора міліції Сергія Балича, молодика обвинувачено у скоєнні умисного вбивства малолітньої дитини, поєднаного із зґвалтуванням та застосуванням фізичного насильства.

Які вироки очікують душогубів? Мабуть, що суворі. За скоєння аналогічних злочинів затриманим світить не менше десяти років ув'язнення. Однак, чи зможуть вони передбаченим законом покаранням спокутувати свою вину перед Богом та людьми. Адже, убитих уже не повернеш. Уже ніколи не загоїться душевна рана батьків Оксани Бакун. Без матері Лесі Каплюк виростатиме маленький Валерій. Їм бракуватиме їхніх рідних, яких погубили душогуби та їхній горе-друг «зелений змій».

Юрій Скобало
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Покупаем косметику в ...
Наступна новина: Японские часы Casio

КОМЕНТАРІ