Медики Львівської та Одеської областей взяли участь у тренінгу щодо комунікацій у сфері репродуктивного здоров’я

Медики Львівської та Одеської областей взяли участь у тренінгу щодо комунікацій у сфері репродуктивного здоров’я

04.11.14 10:44 0 634
29-30 жовтня у Києві за участю представників медичної сфери Львівської та Одеської областей відбувся тренінг з ефективних стратегічних комунікацій у сфері репродуктивного здоров'я, здоров'я матері та дитини. Тренінг організував Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Як розповіла медичний експерт ЮНІСЕФ Катерина Булавінова, мета тренінгу – це надання присутнім інструментарію для ефективного впливу на громадську думку у питаннях репродуктивного здоров'я, здоров'я матері та дитини.

Учасники тренінгу мали можливість навчитись створювати інформаційні повідомлення, визначати цільову аудиторію на яку спрямовуватимуться різні джерела інформації, правильно використовувати інструменти комунікації у сфері охорони здоров'я.

Заплановано також, що на майбутніх тренінгах, учасники розглядатимуть тематику комунікацій у кризових ситуаціях, формування меседжингу для населення та освоєння навичок розробки комунікаційних планів та стратегій з репродуктивного здоров'я, здоров'я матері та дитини для регіону з урахуванням місцевої специфіки.

Від Львівської області учасниками тренінгу були: заступник департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Ірина Микичак, начальник відділу материнства і дитинства департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Любомира Кутневич, головний епідеміолог департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Наталя Тімко, головний спеціаліст департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА з амбулаторно-поліклінічної допомоги жіночому населенню Ольга Фейта, головний лікар Львівського обласного клінічного перинатального центру Лариса Янів, керівник Львівського регіонального центру підтримки грудного вигодовування Ольга Шлемкевич, головний педіатр УОЗ Львівської міської ради Богдан Остальський, лікар-падіатр Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру Антін Кушнір, завідувач консультативною поліклінікою міської дитячої клінічної лікарні міста Львова Віра Яськів, а також лікарі, що працюють у районах Львівської області, зокрема завідувач дитячою консультацією Жовківської ЦРЛ Наталя Ткачів, головний лікар Славської міської лікарні Сколівського району Оксана Зенинець, лікар – акушер/гінеколог Новояворівської районної лікарні Яворівського району Михайло Івасівка.

Довідка:

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) відкрив своє представництво у Києві у 1997 році, з того часу працює у напрямку впровадження якісних змін у житті дітей та сімей на всій території України. Протягом останніх років ЮНІСЕФ постійно збільшував масштаби своєї підтримки Уряду України у створенні програм з охорони здоров'я, харчування, освіти та захисту для дітей. ЮНІСЕФ відстоює права дітей та виступає за пріоритетність дій, спрямованих на допомогу найбільш знедоленим та дітям та родинам, що опинились у кризових ситуаціях. Визнаючи, що добробут дітей тісно пов'язаний із станом матерів, ЮНІСЕФ також працює заради зміцнення здоров'я та захисту прав матерів в Україні.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині міліція ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ