Протягом тижня підрозділи ДСНС України врятували 56 осіб та ліквідували майже 1800 пожеж

Протягом тижня підрозділи ДСНС України врятували 56 осіб та ліквідували майже 1800 пожеж

04.11.14 16:58 0 675
За минулий тиждень (з 27.10 по 02.11) підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснювали виїзди для проведення заходів із запобігання надзвичайним ситуаціям, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів.

Так, за минулий тиждень виникло 2 надзвичайні ситуації соціального та техногенного характеру місцевого рівня. Зокрема, у Кіровському районі м. Дніпропетровськ 28 жовтня на будівельному майданчику під час монтажних робіт з нарощування секцій баштового крану сталося обрушення окремих елементів крану, в результаті чого загинуло 4 особи (монтажники ТОВ “КЦФК Дніпро”). Створено комісію з розслідування причин обрушення елементів крану.

2 листопада біля с. Львово Бериславського району Херсонської області, на 39 км автодороги Херсон-Нова Каховка-Геніченськ, сталося зіткнення легкового автомобіля „Toyota Camry” та вантажного автомобіля “КамАЗ”. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло 6 осіб, з них 1 дитина.

Лише за минулий тиждень зареєстровано 1 тис. 861 надзвичайну подію, на які забезпечено реагування підрозділів ДСНС з виїздом до місця їх виникнення. В результаті вжитих заходів врятовано 74 особи.

Ліквідовано 1 тис. 779 пожеж, врятовано на пожежах 56 осіб та не допущено знищення вогнем 536 будівель і 31 од. техніки. На пожежах загинуло 59 осіб, орієнтовні збитки, за оперативними даними, становлять 5 млн. 530 тис. грн.

З початку тижня піротехнічними підрозділами ДСНС здійснено 52 виїзди, у ході яких виявлено, вилучено та знищено 173 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

Протягом тижня на водних об’єктах загинуло 7 осіб.

За оперативними даними за тиждень виникло 351 дорожньо-транспортна подія,внаслідок яких загинуло 77 осіб та постраждало 409 осіб.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Львові у Стрию під ...

КОМЕНТАРІ