У Рівненській області у працевлаштуванні допоможе переселенцям служба зайнятості

У Рівненській області у працевлаштуванні допоможе переселенцям служба зайнятості

04.11.14 13:23 0 601
Про допомогу у працевлаштуванні та інші послуги служби зайнятості розповіли фахівці Рівненського обласного центру зайнятості на зустрічі переселенців з Криму та зони АТО, що відбулася 1 листопада.

Майже 50 громадян, вимушено переміщених із східних областей України та Криму, зібралися в приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки для спілкування, обміну досвідом у вирішенні нагальних проблем психологічної адаптації до нових умов життя, пошуку роботи, житла та інших важливих питань. До спілкування долучилися представники органів влади, соціальних служб, які надали максимальне роз'яснення актуальних аспектів.

Про сприяння у працевлаштуванні, нормативні механізми, спрямовані на забезпечення роботою вимушено переміщених осіб розповіла присутнім начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню та надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості Валентина Васильєва. Про профорієнтаційні заходи, які проводять у базових центрах зайнятості, психологічні тренінги, можливості навчання та перенавчання інформувала переселенців начальник відділу організації профорієнтації Леся Парчук. Представники обласного центру зайнятості відповіли на запитання та наголосили, що попри складну ситуацію на ринку праці, кожен, хто бажає працювати, знайде роботу – максимальну допомогу у цьому гарантує служба зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: На Вінничині хуліган,який ...

КОМЕНТАРІ