За жорстоке вбивство сусіда двоє жителів Тернопільщини проведуть 12 років за ґратами

За жорстоке вбивство сусіда двоє жителів Тернопільщини проведуть 12 років за ґратами

04.11.14 12:15 0 836
Таким став вирок суду для двох жителів села Конюхи Козівського району, які до смерті забили сусіда. Кривавий злочин стався через надмірну пристрасть чоловіків до алкоголю.

Трагедія трапилася влітку 2013 року. Потерпілий став третім у компанії 35-річного та 30-річного односельців. Чоловік з вулиці побачив відчинене вікно в оселі сусіда, почув голосні розмови, зрозумів, що там наливають. Знав би, що чекає на нього за порогом чужої домівки… Але впевненість, що друзяки приймуть до компанії та ще й вгостять, повела його до сусідського господарства.

В якийсь момент між ними виникла сварка. Чоловіки накинулися на гостя та почали його гамселити руками та ногами, зрештою, аби не залишити жертві жодного шансу на виживання, один зі зловмисників вхопив тупий кухонний ніж і став перерізати горло. Лезо зламалося.

На столі ще стояла оковита, а очі муляло тіло непритомного товариша, тож, аби продовжити застілля, а заодно позбутися трупа, перетягнули його подалі від господарства.

Наступного дня хтось з односельців знайшов мертвого чоловіка поблизу будинку культури. Кинулися за медиками, та тим довелося лише констатувати смерть. На місце події виїхала слідчо-оперативна група обласного управління міліції та райвідділу внутрішніх справ.

Проведена судово-медична експертиза засвідчила: смерть чоловіка настала від масивної травми тіла з чисельними переломами ребер та ушкоджень внутрішніх органів.

Підозрюваних затримали оперативно.

Апеляційний суд Тернопільської області залишив без змін покарання вбивцям, яке їм призначив суд першої інстанції. Чоловікам таки доведеться відсидіти 12 років у в'язниці.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Львівська область: ...

КОМЕНТАРІ