У Тернополі встановили 29 нових дитячих майданчиків

У Тернополі встановили 29 нових дитячих майданчиків

04.11.14 10:39 0 600
У різних мікрорайонах Тернополя цьогоріч встановили 29 нових дитячих майданчики та спеціалізований комплекс для дітей з особливими потребами, що знаходиться у дворі Тернопільської міської дитячої поліклініки на вул. Федьковича, 16. Також капітально відремонтували два спортивних об’єкти для занять різними видами спорту.

«Згідно титульного списку цього року ми встановили 29 нових дитячих майданчиків, а плануємо облаштувати ще шість. Вартість одного такого комплексу становить 15 тисяч гривень, на це кошти виділені із місцевого бюджету, - розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал. – Також нещодавно відкрили два оновлених універсальних спортивних майданчики на вул. Вербицького, 6 та 15 Квітня, 35, де провели капітальний ремонт, обладнали штучне покриття, встановили огорожу та оновили спортивний інвентар. Провели також капітальний ремонт на спортивному об’єкті вул. Чалдаєва,1».

До слова, загалом за останні три роки у Тернополі облаштували 79 нових дитячих майданчики, у тому числі у 2013 – 27, а у 2012 – 23 об’єкти.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку з п'ятниці на ...

КОМЕНТАРІ