У Тернополі змагалися інтелектуали

У Тернополі змагалися інтелектуали

04.11.14 16:52 0 780
15-й чемпіонат Тернопільської області з інтелектуально-розвиваючих ігор КРОКС відбувся 02 листопада у приміщенні Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №10. Участь у чемпіонаті, присвяченому пам'яті героя АТО, колишнього «кроксівця» із Заліщиків Ореста Квача, взяли 123 учасників.

У рамках чемпіонату було проведено 3 гри. За командну першість змагалося 12 команд області, за особисту - 19 учасників, а в дуетному конкурсі взяло участь 10 дуетів.

За підсумками змагань перемогу у командній першості здобула тернопільська команда «ТИДИВИ», в особистій - перше місце здобула Горбатюк Юлія (м.Тернопіль), а серед інтелектуальних дуетів кращими стали Олена Зозуля та Василь Ткачук (смт Мельниця-Подільська Борщівського району).

Чемпіонат відбувся за підтримки департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації та ГО «КРОКС».

Довідково: КРОКС - Всеукраїнське дитяче творче об'єднання Культурних, Розумних, Організованих, Кмітливих, Спритних. В Україні діє з 1996 року, засноване в смт Борова Фастівського району Київської області.

Основне завдання КРОКСу - сприяння всебічному та гармонійному розвитку розумових здібностей, моральних якостей, фізичного стану, практичних навичок, творчої ініціативи, суспільної активності, формування волі, характеру учнів, їх виховання в дусі загальнолюдських цінностей.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: несправна ...
Наступна новина: На Вінничині 21-річний ...

КОМЕНТАРІ