Тернопільських школярів та міліціонерів здружила війна. Та спільні плани є й на мирні дні

Тернопільських школярів та міліціонерів здружила війна. Та спільні плани є й на мирні дні

04.11.14 13:54 0 609
Відбулася зустріч заступника начальника обласного управління внутрішніх справ Олега Ляховича з учнями та педагогами Тернопільської загальноосвітньої школи № 29. Олег Михайлович подякував шкільному колективу за підтримку та допомогу в забезпеченні правоохоронців, які несуть службу в зоні антитерористичної операції.

- Від імені керівництва управління та всіх правоохоронців хочу сказати найщиріші слова подяки за ваші старання та зусилля, - звернувся до дітей та вчителів Олег Ляхович.- Допомога, яку ми отримали від вас, дуже важлива і значима. Та найбільше раділи наші бійці вашим листам і малюнкам - вони стали їхніми оберегами.

Нагадаємо, учні, батьки та педагогічний колектив школи почали займатися волонтерством ще з часів Майдану. Продовжили свою добру справу і з початком бойових дій на сході. Збирали усе – від продуктів – до одягу. Окрім цієї допомоги вони передали майже 9 тисяч гривень на купівлю автомобіля підвищеної прохідності для бійців зони АТО.

За ініціативність та добрий почин у волонтерській справі заступник начальника управління міліції Олег Ляхович вручив директору школи Анатолію Ятищуку подяку та іменний годинник і висловив сподівання, що інші навчальні заклади братимуть з них приклад.

- Ініціативу вже підхопили учнівські та педагогічні колективи інших шкіл, бо таким чином ми долучаємося до справи захисту нашої Вітчизни і виховуємо майбутні покоління справжніми патріотами свого краю, - підсумував керівник навчального закладу.

І правоохоронці, і педагоги й надалі підтримуватимуть тісну співпрацю, однак щиро сподіваються, що спільні плани будуватимуть вже в мирний час.

СЗГ УМВС Україні

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Пішохідний туризм у ...

КОМЕНТАРІ