Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували 5 пожеж

Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували 5 пожеж

05.11.14 08:06 0 625
Протягом 3 листопада у Чернівецькій області виникло 5 пожеж, дві з яких сталися в Глибоцькому районі. Так, в селі Червона Діброва Глибоцького району горів житловий будинок. Загорання виникло в одній з кімнат будинку і по дерев’яних конструкціях стін та перекриття поширилося по будівлі. Загальна площа пожежі склала 48 кв.м. Окрім цього, існувала загроза розповсюдження пожежі на поруч розташований житловий будинок. Рятувальники смт. Глибока та місцева пожежна команда села Тарашани були направлені за місцем виклику. Вогнеборцям вдалося оперативно локалізувати пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню вогню. В подальшому пожежу було ліквідовано. Полум’ям знищено побутову техніку, речі домашнього вжитку. Бійці ДСНС врятували від знищення сусідній житловий будинок.

В смт. Глибока по вул. Глибоцькій виникла пожежа в господарській будівлі місцевого мешканця. За лічені хвилини на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 14 смт. Глибока, який ліквідував пожежу. Вогнем знищено покрівлю та перекриття господарської будівлі, речі домашнього вжитку.

Пожежно-рятувальні підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області в ході ліквідації пожеж зберегли від знищення 2 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині школярі ...
Наступна новина: У жовтні правоохоронцям ...

КОМЕНТАРІ