В Луцьку у клубі "Патріот Батьківщини" відбулася зустріч з письменницею Дарою Корній

В Луцьку у клубі "Патріот Батьківщини" відбулася зустріч з письменницею Дарою Корній

05.11.14 11:17 0 662
Перш ніж розпочати спілкування з письменницею, присутні хвилиною мовчання вшанували героїв, які загинули на Майдані у м.Києві та в зоні АТО.

Дара Корній провела презентацію своїх нових книг - «Зозулята зими» та «Щоденник Мавки». Розповіла про те, що поштовхом до написання першої книги «Гонихмарник» стала донька Дарина. Аби відволікти її від вампірів Стефані Майєр, написала рукопис про гонихмарника, прообразом якого став реальний чоловік, що вмів відганяти хмари. Саме за наполяганням доньки цей рукопис було надіслано на конкурс «Коронація слова» і отримано першу перемогу.

Після спілкування з публікою у форматі запитання-відповіді Дара Корній провела автограф-сесію.

Захід організовано спільно з культурним об'єднанням "100 Вт".

Довідково:

Дара Корній (справжнє ім'я Мирослава Іванівна Замойська) - українська письменниця-прозаїк. Писала спочатку для дитячої аудиторії, для журнал “Ангелятко”, “Ангеляткова наука” та для підлітків (журнали “Крилаті” “Однокласник”).

Перший її виданий твір "Гонихмарник" написаний в жанрі міської фентезі, опублікувало видавництво "Клуб сімейного дозвілля" 2010 року. Роман приніс авторці третю премію літературного конкурсу "Коронація слова", в номінації “Роман” був удостоєний відзнаки «Дебют року» від видання "Друг читача" та став лауреатом премії асамблеї фантастики “ПОРТАЛ-2011” - “Відкриття себе” імені В.І.Савченко. Після публікації першого роману Дара Корній отримала неофіційне звання “української Стефані Майєр”.

Другий великий твір письменниці «Тому, що ти є» - "Вибір видавців" конкурсі "Коронація слова - 2011". Він теж був написаний в жанрі міської фентезі. Роман "Зворотний бік світла" отримав титул "Вибір видавців" у конкурсі "Коронація слова — 2012".

У Луцьку авторка презентувала нові твори - «Зозулята зими» та «Щоденник Мавки».

Управління культури міської ради (722756)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ