Хмельниччина: завдяки небайдужості громадян у Кам'янці-Подільському «на гарячому» затримали кишенькового злодія

Хмельниччина: завдяки небайдужості громадян у Кам'янці-Подільському «на гарячому» затримали кишенькового злодія

05.11.14 11:39 0 666
Жертвою зловмисника стала літня кам'янчанка. Жінка стояла в черзі на ринку, коли до неї несподівано підійшов молодик, витяг з кишені гаманець, в якому було півтисячі гривень, та почав утікати. Грабіжника зупинили небайдужі люди та оперуповноважений міськвідділу, який якраз опинився на місці скоєння злочину.

— 31-річний кам'янчанин викрав гаманець з кишені куртки пенсіонерки. Та вже за сто метрів від місця скоєння злочину молодика зупинили небайдужі громадяни, — розповів начальник Кам'янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук. — Жінка стояла в черзі за товаром. На декілька секунд до неї впритул наблизився молодий чоловік, після чого несподівано почав утікати. Гаманець, у якому було 500 гривень, з кишені зник. Жінка зреагувала миттєво: почала кричати з проханням допомогти та бігти слідом. На щастя, неподалік знаходився наш оперативник Олександр Земляк, який кинувся за злочинцем. Та зловмисник пробіг лише сто метрів — люди перекрили йому рух та разом із правоохоронцем утримували його до приїзду слідчо-оперативної групи. Викрадені кошти міліціонери вилучили та повернули потерпілій.

Наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ