На Хмельниччині працівники міліції оперативно розшукали викрадений автомобіль та повернули його власнику

На Хмельниччині працівники міліції оперативно розшукали викрадений автомобіль та повернули його власнику

05.11.14 13:45 0 629
Близько 20.30 години до Ярмолинецького райвідділу міліції надійшло повідомлення від 29-річного хмельничанина, який повідомив про те, що в одному із сіл району у нього викрали автомобіль «Opel Combo».

Чоловік приїхав у гості до своїх знайомих. Компанія добряче посиділи за пляшкою і згодом усі полягали спати, ключі ж залишились на видному місці.

У цей час додому прийшов син власника будинку з товаришем. Хлопці теж були напідпитку. Син господаря залишився вдома, а його 22-річний друг непомітно взяв ключі і вирішив покататися на чужій іномарці. На цю авантюру він підбив ще одного знайомого, якого зустрів на вулиці. І далі почався вояж по довколишніх селах. Заїхали вони і на весілля, звідки забрали знайомих дівчат і вже вчотирьох поїхали далі.

Зупинилися на АЗС в селі Солобківці, щоб купити в магазині якісь дрібниці, та саме тут їх п'яна подорож і закінчилась — приїхала слідчо-оперативна група та працівники ДАІ, які були задіяні для розшуку автомобіля. Злодій вчасно зорієнтувався і дременув з місця події, залишивши в машині своїх друзів. Але згодом його розшукали, а автомобіль повернули власнику.

Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ