На Хмельниччині гастролер із Прикарпаття "обчистив" 6 квартир у Кам'янці-Подільському

На Хмельниччині гастролер із Прикарпаття "обчистив" 6 квартир у Кам'янці-Подільському

05.11.14 11:10 0 674
Працівники Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції встановили особу крадія, який за рахунок кам'янчан збагатився на 130 тисяч гривень.

— На Поділлі він «спрацював» ще влітку, — розповідає начальник Кам'янець-Подільського МВ УМВС Віталій Козярук. — У липні обікрав дві квартири в багатоповерхівках по вулицях Молодіжній та Васільєва. Там він викрав золоті вироби та гроші, завдавши збитки власниками на 70 тисяч гривень. А наступного місяця «набив кишені» майже на 60 тисяч гривень, привласнивши золото та гроші з чотирьох осель, що по вулицях Данила Галицького, Тімірязєва, Князів Коріатовичів та Хмельницьке шосе.

Молодик підбирав ключі і таким чином проникав до квартир, коли господарів не було вдома.

Як з'ясували правоохоронці, квартирним крадієм виявився 26-річний молодик з Івано-Франківщини. Він неодноразово поставав перед судом за подібні злочини. Спочатку його географія обмежувалась рідним Прикарпаттям, але згодом зловмисник розширив свою «діяльність» на сусідні області.

Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині 10 - річний ...
Наступна новина: Працівники Ужгородського ...

КОМЕНТАРІ