Аби допомогти бійцям АТО,у Львові продаватимуть вишиванки відомих українців

Аби допомогти бійцям АТО,у Львові продаватимуть вишиванки відомих українців

05.11.14 10:11 0 636
4 листопада, у Львові о 21.00 відбудеться аукціон зіркових вишиванок. Відомі українці віддали свої сорочки, аби допомогти зібрати кошти на засоби захисту для бійців АТО.

Про це 4 листопада, у Львові під час пре-конференції повідомив організатор проекту Роман Крутяк.

Він розповів, що проект «Народжені в сорочці» народився за три дні.

«Співавтора проекту Гліба Лобова запросили в окремий 9-й полк Нацгвардії, що базувався в Запоріжжі. Ми почали їм допомагати. З часом зрозуміли, що фінансово самі не зможемо забезпечити бійців усім необхідним. Так і зародився проект», – розповів Роман Крутяк.

«Народжені у сорочці» підтримали багато відомих українців: Олег Скрипка, Ніна Матвієнко, Олександр Шовковський, Владислав Ващук, сестри Тельнюк, Ірена Карпа, Віктор та Олександр Павліки, Артур Боссо, Альоша, Олег Кензов, Тарас Тополя.

У підтримку проекту у львівському клубі Picasso о 21. 00 відбудеться етно-диско-вечірка, під час якої відбудеться аукціон вишиванок. Там представлять п’ять сорочок відомих українців. Роман Крутяк не відкрив імен усіх знаменитостей, які пожертвували сорочку, однак зазначив, що одним із лотів буде вишиванка Олега Скрипки, який «міксуватиме вечірку».

Олег Скрипка розповів, що з-під молотка піде його вишиванка біла по білому, яку подарувала майстриня зі Львова.

«У цій вишиванці я багато виступав. Вона гарно збереглася. На мою думку, важливо дати сорочку, яка дійсно є моєю», – зазначив музикант.

Ведучий вечора, учасник проекту «Народжені в сорочці» Артур Боссо також віддав на аукціон свою вишиванку.

«Це унікальні вечорниці. Вечірка буде творчою підтримкою не лише для наших військових, а й духу нашого народу. Ми розуміємо, що настали не дуже легкі часи для кожного», – сказав Артур Боссо.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Про експлуатацію ...
Наступна новина: У Львові безробітна викрала ...

КОМЕНТАРІ